Wat doe ik met die lege muur? + winactie!

Nu mijn beide mini-me’s studeren en enkel nog in het weekend naar huis komen, heb ik ineens zeeën van tijd. Tijd voor gekke experimentjes, tijd om eindelijk mijn keukenlades op te ruimen, tijd om mij te storen aan dingen in mijn huis die nog niet af zijn en tijd om na te denken over kleine details in huis die nog niet naar mijn zin zijn. Zo hangt er bijvoorbeeld helemaal niets boven mijn bank in de woonkamer, echt helemaal niets. Heel de muur is over de hele lengte van de kamer … leeg.

Foto

Ik heb een hele mooie, recente zwart-wit foto van mijn dochters en ik ben nog aan het twijfelen of ik daar een grote canvas foto van wil laten maken. En met groot bedoel ik dan echt een heel grote van 150 cm of meer. Lijkt mij prachtig, maar ik weet niet of de kwaliteit van de foto wel goed genoeg is voor zo een xxl uitvergroting. Of wil ik misschien toch liever een foto op stoer hout?

DIY Reis-kaart

Er zijn op internet ook een hoop originele ideeën te vinden. Een tijdje geleden zag ik bijvoorbeeld op pinterest een gestileerde wereldkaart, waar de eigenaars foto’s van hun reizen rond hadden opgehangen. Elke foto was met een touwtje verbonden aan een punaise die op de plaats was geprikt waar de foto was genomen. Dat vond ik echt een superleuk idee, maar ik ga niet zo vaak op reis -en dan meestal nog naar dezelfde plaatsen-, dus zouden er weinig foto’s rond hangen. 🙂

Buitenkansje

Als blogger krijg je soms de kans om producten uit te proberen en te reviewen. En die vraag kreeg ik dus ook van Wereldkaarten.nl. Het enige probleem is dus dat ik nog niet weet wat ik precies aan mijn lege muur wil hangen. Maar ik vond hun site wel heel leuk…. Dus heb ik gewoon gevraagd of ik er niet eentje onder jullie mocht verloten. En dat mocht!

Wereldkaart

Misschien denk je bij het woord wereldkaart meteen aan de grote wereldkaarten die vroeger op school hingen, maar tegenwoordig zijn wereldkaarten echte eye-catchers in je interieur. Wat dacht je van deze luxueus gouden wereldkaart.

Of deze gestileerde:

Eén van mijn favorieten is deze kaart voor in de kinderkamer.

Winactie

In samenwerking met Wereldkaarten.nl mag ik dus onder mijn volgers een wereldkaart op canvas verloten van 120 x 80 cm, t.w.v. 119.95 euro! Geef hem weg als origineel kerstcadeau, als kraamcadeau of hou hem gewoon zelf.

Wat moet je doen? Kijk op de site welke canvas wereldkaart je graag wilt hebben en vertel op facebook of onder dit artikel welke kaart je favoriet is. Vergeet niet om mij te volgen op facebook (dit doe je door mijn pagina te liken) en/of je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Je kan meedoen tot en met 29 november en de winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

xxx

 

 

29 thoughts on “Wat doe ik met die lege muur? + winactie!

  1. Heel graag zou ik voor mijn dochtertje de dierenrijk canvas op haar kamer willen hangen. Doordat zij het 22q11 deletie syndroom heeft is haar wereldje erg klein en heeft ze weinig besef van steden, wateren en landen buiten ons eigen dorpje. Ze vindt dat allemaal erg spannend. Op deze manier kan ze vanuit haar eigen kamertje toch een beetje op wereldreis samen met de dieren.

  2. Geweldig zo’n wereldkaart die wil ik wel heeeeel graag winnen. De keuze is enorm maar ik vind “perkament groen” voor mij er echt tussenuit springen. Heb al een plekje gereserveerd!?

  3. Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend was ik zo verbaasd dat hij zo weinig had gereisd. Zijn vorige partner had zoveel last van claustrofobie dat door tunnels rijden, op een boot en vliegen niet ging. Dit vond hij geen probleem maar nu gaat er letterlijk een hele nieuwe wereld voor hem open. Dus het lijkt mij heel leuk om dit te laten uitkiezen.

  4. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Ik ga voor de gouden. Prachtig voor aan de wand.
    Super mooi en wat een leuk idee van je!

  5. Ik wil graag veel van de wereld zien. Ik heb op zo’n grote muur een groot canvas met vakantie foto hangen. Ik heb geen ruimte voor een wereldkaart, maar wel een leuk idee.

  6. Onze oudste zou helemaal weg zijn van zo’n wereldkaart. Die kent alle landen en de vlaggen van wereld. Dat wordt vast een globetrotter ?

  7. Wereldkaarten heb ik altijd mooi gevonden, ik ben blij dat het nu “in” is en er daarom vele soorten verkrijgbaar zijn! Ik vind “oceanen” het mooist! Maar ik moet zeggen dat die van ecoline en die splash er ook mogen wezen. Oceanen zou in onze woonkamer fantastisch staan!

  8. Zo’n wereldkaart lijkt mij ook wel wat. Ik hou van zwart-wit. De kaart: Vingerafdruk – zwart wit canvas vind ik erg mooi daarom loot ik graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.