Cadeautjesstress? Hiermee scoor je altijd + winactie

De kerstverlichting hangt weer in de winkelstraten en in de meeste huiskamers staat de kerstboom ook weer te schitteren. We kunnen er echt niet meer omheen; het jaar loopt op zijn einde.

Cadeautjesstress

En met het einde van het jaar komt ook de cadeautjesstress. Natuurlijk draait de kerstperiode om het gezellig samen zijn en niet alleen om cadeautjes. Maar het is altijd fijn om een goedgekozen cadeautje te krijgen en nog veel fijner om er eentje te geven. Want zeg nu zelf, het is toch fantastisch om een brede glimlach op iemands gezicht te zien als ze jouw cadeautje uitgepakt hebben.

Persoonlijk

Een cadeautje waar je eigenlijk altijd mee scoort is een gepersonaliseerd geschenk. Als je met veel zorg iets ontwerpt en daar ook nog eens een foto aan toevoegt, weet je zeker dat jouw pakje niet achter in een kast belandt.

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl heeft dat goed begrepen en heeft een uitgebreid assortiment samengesteld met net-even-iets-anders-dan-anders producten. Van wijndozen tot placemats, van notitieboekjes tot krijtstickers, keus genoeg. Je kan bij hen zelfs je eigen boek laten drukken! Eén boek of een hele oplage, aan jou de keuze. Op de site staat ook een gemakkelijk te gebruiken en veelzijdige editor. De enige beperking is dus je eigen creativiteit.

Onderzetters

Voor mijn dochters koos ik onderzetters met een foto van onze hond. Zo hebben ze op hun studentenkamer toch nog iets van thuis. De onderzetters zijn van kurk en zijn aan 2 kanten bedrukt.

Mok

Ik drink heel graag thee, de hele dag door. Met een mooie mok kan je mij dus altijd blij maken. Bij Drukwerknodig.nl kan je kiezen uit 2 verschillende soorten mokken, de gewone en de magische. Op het eerste gezicht lijkt de magische mok gewoon een zwarte mok, maar als je er een warme drank in doet, komt het ontwerp tevoorschijn.

Winactie

Niet alleen ik heb een cadeautje gekregen, ik mag ook een cadeautje weggeven!  Onder mijn volgers mag ik een waardebon verloten van 15 euro waarmee je iets uit mag kiezen op de site van Drukwerknodig.nl.

Wat moet je doen?

  • Ga naar de site en kijk welk product jij het leukste vindt
  • Vertel onder dit artikel of onder de post op facebook wat jouw favoriete artikel is
  • Volg mij op facebook

Deze actie loopt tot maandag 23 december en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Veel succes!

xxx

 

 

15 thoughts on “Cadeautjesstress? Hiermee scoor je altijd + winactie

  1. Ik zou graag een vlaggenlijn willen kopen, die ik zelf heb ontworpen. Ik zou de vlag graag eens echt in mijn handen willen hebben.

  2. De mokken zijn superleuk maar ik zou denk ik voor fotobehang gaan voor mijn dochter; een mooie foto met haar en haar bff of met haar en de hond; dat zou gaaf zijn.

  3. Ik sluit me bij de anderen aan en zou dan ook voor zo’n mok gaan. Lijkt me heerlijk om daar volgend voorjaar in de tuin bij ons vakantiehuisje lekker een bakje thee uit te drinken.

  4. oh die mokken en onderzetters vind ik zo leuk. Alleen ik vind het zo moeilijk om cadeaus te kopen als je een opgelegde prijs hebt. heb je een ideetje wat je voor 10 euro kan kopen?

  5. Heel cliché vind de mokken echt geweldig!! Daar kun je er nooit genoeg mee hebben en daar kan ik met mijn fantasy compleet op los gaan. De wijnkisten, dat is pas echt uniek. Als je daar je cadeau mee personaliseert, dan sla je een homerun. Echt geweldig gewoon. Stiekem hoeft er niet perse een wijntje in, als iemand van whiskey, cognac of rum houdt, dan past dat natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.