Lazy sundays met Hunkemöller

Sinds mijn dochters allebei studeren, zijn onze weekenden nog belangrijker dan vroeger. Het moeilijkste vinden mijn meiden het feit dat ze de hele week onze hond niet zien. Die is namelijk echt een volwaardig lid van ons gezin. Wij proberen ook -vooral op zondag- echt bewust momentjes vrij te houden om gezellig samen te zijn.

 

Als het mooi weer is, vind je ons vaak in de tuin. Gezellig bbq’en met familie en daarbij mag natuurlijk een lekker aperitief met hapjes niet ontbreken… Maar nu het buiten koud en donker is, zitten we het liefst bij de houtkachel met chocomelk en koekjes. 🙂 Gezellig wat bijkletsen en de batterijen weer opladen.

Bij zo een lazy sunday hoort natuurlijk lekker gemakkelijke kleding. Hunkemöller heeft een heel uitgebreide cosy collectie om lekker mee thuis te blijven, maar mooi genoeg om mee buiten te komen.

In de familie-collectie zitten ook onesies voor honden! Meestal zijn die te klein voor onze hond, maar de grootste maat van Hunkemöller past perfect. Na lang twijfelen -er is zoveel leuks- kozen wij voor zachte velours broeken en tops, maar in de familie-collectie zitten ook matching onesies voor het hele gezin; papa, mama, kids én hond! Omdat Black Friday er aan komt, krijg je nu zelfs 25% korting op de hele collectie.

Ik ben heel benieuwd wat jullie doen op je vrije momenten met dit gure weer…

xxx

 

p.s. Dit artikel bevat een samenwerking

11 thoughts on “Lazy sundays met Hunkemöller

  1. Oooh, wat lekker cozy samen knuffelen het weekend. Ik ben ook op zoek na een mooie doggy onesie, dat vind ik zo lief om te zien. Fijn, dat je dochters elk weekend thuis komen. Familie is het belangrijkste in het leven.

    1. ja ze komen elke vrijdagmiddag weer naar huis en gaan in principe op zondagavond weer weg. In principe zeg ik duidelijk, want mijn jongste stelt dat iedere keer uit tot maandagochtend, maandagavond en soms zelfs dinsdagochtend. Zo leiden ze hun eigen leven tijdens de week en laten ze zich lekker in de watten leggen in het weekend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.