Een nieuw jaar, een nieuwe blog…

Ik heb lang getwijfeld of het wel verantwoord was om mijn hersenspinsels de virtuele wereld in te sturen. Want laten we eerlijk zijn; hoeveel mensen hebben er behoefte aan om de niet zo avontuurlijke avonturen van een 45+ jarige moeder te lezen?

Als we de boekjes moeten geloven zijn wij op het punt in ons leven gekomen dat wij de verpersoonlijking van een godin zijn. Onze levenservaring heeft van ons de perfecte moeder (met uiteraard perfecte, niet-nukkige tieners), sexgodin, gastvrouw en kokkin van gastronomisch niveau gemaakt. Laten we daarbij vooral onze super succesvolle carrière niet vergeten en last but not least… onze rimpelloze huid en strak lijf! Zo werkt het dus niet.

In werkelijkheid zijn we ‘s avonds vaak gewoon te moe om die gezonde, uitgebreide maaltijd op onze perfect gedekte tafel te toveren. Onze lichamen beginnen tegen te werken en er ontstaan vetrolletjes waar we ze echt niet kunnen gebruiken. Wil iemand even uitleggen aan onze hormonen dat dat vetrolletje dat zich zo eigenwijs op onze buiken aan het nestelen is, een beetje hoger wel welkom zou zijn? Kwestie van onze slappere huid daar toch wat meer opvulling te geven. Op ons werk staat de burn-out om de hoek te loeren, klaar om aan te vallen als wij de lat voor onszelf weer een beetje hoger leggen.

En onze kinderen? Dat zijn geen schattige kleuters meer maar tieners met kuren. Hun leven is zo anders dan dat van ons vroeger, dat wij ’s avonds laat stiekem aan zelfstudie doen om onze kids te begrijpen. En soms is dat ook gewoon goed voor ons. Want ik heb van mijn dochters geleerd dat er niets zo goed voor je zelfbeeld is als een selfie met een snapchat-filter!

Maar ondanks dat de realiteit ons regelmatig op de vingers tikt, willen wij toch graag die godin zijn. En laten we eerlijk zijn; dat verdienen wij ook dubbel en dwars. Dus daarom is deze blog een cadeautje voor alle hardwerkende en vermoeide vrouwen. Vol met tips, winacties, eerlijke reviews en verhalen, zodat jullie je toch even een godin kunnen voelen. Een klein beetje “godin-zijn” als geschenk van mij voor jullie; een klein beetje Goddess in a box.

Xxx
Karin

 

2 thoughts on “Een nieuw jaar, een nieuwe blog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.