Mijn 10 favoriete producten van de Action + winactie

Alle blog-begin is moeilijk en omdat ik zooooo ontzettend blij ben dat ik eindelijk online ben, wil ik die vreugde graag delen. Ik verloot daarom een aankoopbon van de Action. Hier zijn mijn 10 favoriete producten van de Action zodat jullie al een beetje inspiratie hebben om de bon uit te geven  🙂

1. wondersponsjes

Alle lastige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon; vegen op muren, vlekken op sneakers,… Het werkt echt als een gom. Het sponsje verslijt wel snel, maar voor 0,99 euro per pak van 5 stuks is dat geen probleem.

 

2. kabelbinders

Tja, het lijkt misschien vreemd, maar ik gebruik die dingen echt voor van alles.
Heel handig ook als je alleen bent en je moet iets vast maken, want je hebt maar 1 hand nodig. En voor 1 cent per stuk is het niet erg als je ze ook weer door moet knippen.

3. vershoudzakjes

In tegenstelling tot sommige duurdere merken die ik uitgeprobeerd heb, lekken deze absoluut niet. Ik geef regelmatig salades en gesneden fruit in bakjes mee naar school en voor de zekerheid doe ik dat nog eens in een zakje. Niets is zo vervelend als een bakje dat open is gegaan, zodat de hele tas vol plakkerig mango-sap zit. Je kan het zakje gewoon hergebruiken, zo is het milieu ook weer blij! Het kleine formaat kost 0,68 euro voor 25 stuks.

4. aanmaakblokjes

Om de haard aan te steken in de winter en de barbecue in de zomer. Ik heb ze altijd in huis. De prijs? 0,59 euro per pakje.

 

 

5. correctietape

Ik heb 2 tieners in huis, meer hoef ik niet te zeggen zeker? Voor 0,72 euro per 2 stuks, zorg ik dat ik altijd een paar pakjes in huis heb, zeker in de examentijd.

 

6. wegwerphandschoentjes

Voor alle vieze klusjes, doe ik snel een paar van deze handschoentjes aan. Ze kosten per doos 2,62 euro.

 

 

7. karnemelk handzeep

Ik vul mijn hervulbare zeephouders met deze handzeep. Een heel zachte zeep waar ik geen droge huid van krijg. Een fles van 1 liter kost 1,49 euro.

8. instant noodles

Waarom tieners hier zo dol op zijn, is mij een raadsel. Maar voor 0,25 euro per pakje mogen ze zich lekker laten gaan!

 

 

9. verfroller

Ik vergeet mijn rollers altijd goed uit te spoelen, dus koop ik liever geen dure. Deze zijn prima en kosten maar 0,99 euro.

 

 

10. glas met deksel

en beetje een vreemde eend in de bijt, maar ideaal voor in de zomer. Het maakt niet uit of er zelfgemaakte ijsthee of een lekkere cocktail in zit, de vliegen en wespen kunnen er niet bij. Ik gebruik wel altijd een wegwerp-rietje want de rietjes die er bij horen, zijn moeilijk schoon te maken.  Ik heb er genoeg in huis voor al mijn gasten, voor maar 0,57 euro per glas.

Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete Action-artikel is. Laat het weten  in een reactie!

Wil jij een bon van 10 euro winnen om al deze artikelen uit te proberen? Doe dan het volgende;
– like mijn facebookpagina en deel dit bericht openbaar
– Volg mij op Bloglovin
De wedstrijd loopt tot zondag 28 januari 2018 om 23.59 en de winnaar verschijnt onder dit artikel en op facebook. Veel succes!

xxx

p.s. deze bon is natuurlijk geldig in Nederland én België!

 

26 thoughts on “Mijn 10 favoriete producten van de Action + winactie

 1. Mijn favoriete action stuff : Het eten. Lekker goedkoop en vooral onwijs lekker. Daar kan je voor in de ochtend blij maken en zeker , omdat action maar paar minuten van huis is

 2. Mijn moeder is erg fan van de schoonmaakspullen en decor. Ik zelf ga meer voor de stationary. Het lijkt erg tof om mijn moeder met een Action bon te verassen <3

 3. Ik doe graag mee maar allereerst Felizz en succes met verdere plannen en acties in de toekomst.
  Instagram volg ik onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  Bloglovin ook
  Facebook onder mijn naam

 4. Super leuke winactie. We love de action en ons favoriete product zijn de doekjes voor in de wasmachine zodat de kleuren niet doorlopen 🙂 i love it zo blijven de kleuren en was mooi:)

 5. mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat
  #duimen #favorieteshop #actionfan

 6. Ik heet gewoon Claudia op Bloglovin! Aangenaam ik ken de je nog niet, ik kwam je ineens tegen omdat ik niet kan slapen! Ik denk dat je ja 2 keer mijn favoriet te tikken het wel weet ??

 7. Ik ben fan van de medicijndozen van action aangezien ik daar al een autobingo en een herfstbingo voor de kinderen van gemaakt heb (die staan op ons blog) en ik wil nog veel meer leuke dingen maken 😀

 8. Wat een leuke actie! Heel graag een kansje! Het enige probleem aan de action is dat je meestal met meer naar huis gaat dan voor wat je eigenlijk kwam hihi. Ook de knutselspulletjes zijn leuk. En wat wij meestal ook daar halen zijn de wchangers en spuitbussen. Ik doe mee via FB, Bloglovin heb ik niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.