L’Oreal base coat met Ylang Ylang olie

Soms vind ik het wel eens leuk om een kleurtje op mijn nagels te doen. Zeker op mijn teennagels vind ik het altijd lekker verzorgd staan. Het is alleen zo jammer dat je nagels kunnen verkleuren van nagellak. Gelukkig heeft de beauty-godin ons base coat gegeven. Dit is niet alleen om je nagellak langer mooi te houden, maar vooral ook om je nagels te beschermen.

Ik heb een nieuwe base coat uitgeprobeerd; L’Oreal base coat met Ylang Ylang olie. Deze base coat maakt deel uit van een nieuwe lijn: de Color Riche La Manicure a L’Huile van L’Oreal. Deze base coat is versterkend, maar ik ga zeker ook eens op zoek naar de base- en topcoat met rozenolie tegen splijtende nagels.

Of mijn nagels veel sterker zijn geworden, kan ik na 2 keer moeilijk beoordelen, maar het is wel een fijne base coat. Het smeert goed uit, droogt mooi en blijft lang zitten. Mijn nagellak blijft daardoor ook langer mooi. En trouwens, de vloeistof is wel geel door de olie, maar je nagels worden er absoluut niet geel van. Zeker een aanrader!

xxx

 

1 thought on “L’Oreal base coat met Ylang Ylang olie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.