Mijn eigen kleine blauwe vogeltje…

Even een snelle update. Vandaag heb ik mij maar met één ding bezig gehouden, namelijk Twitter. Ik heb jaren geleden eens een privé-account aangemaakt, maar nooit iets getweet of iemand gevolgd. Tot vandaag dus. Vanmorgen heb ik een account aangemaakt voor mijn blog. En een uur later was ik al geblokkeerd 🙁

Geen idee waarom dat gebeurd is. Ik heb braaf de info gelezen maar niets vreemd kunnen ontdekken. Ik ben geen spammer en ik roep ook niet op tot haat of zo. Even gsm-nummer opgeven en het was wel weer in orde. En nu heeft Goddess in a Box dus een eigen, werkend twitter-account.

Waarom?

Nu vraag je je misschien af waarom ik ook nog eens een twitter-account nodig heb. Dat is heel eenvoudig. Soms kom ik iets tegen waarvan ik denk dat jullie het misschien ook interessant vinden. Dat kan een conclusie in een onderzoek zijn, of een regel in een boek of een andere tweet of…  Ik ga dus via twitter niet enkel een reminder sturen van mijn nieuwste blog of instagramfoto, maar vooral veel kleine feiten.

Mijn tweet

Vandaag heb ik dus een tweet geplaatst over melatonine. Die kan je hier bekijken. Deze info kwam ik tegen in een heel interessant boek over de huid van dermatoloog Yael Adler.

Veel geleerd

Ik weet ondertussen een heleboel over twitter. Hoe je een profiel aanpast, hoe je mensen opzoekt, hoe je tweets over bepaalde onderwerpen vindt, zelfs hoe je tweets kan automatiseren. Maar dat is voor mij natuurlijk nog niet nodig. Ik heb vandaag dus weer veel bijgeleerd. 🙂

En hebben jullie recent nog eens iets helemaal nieuws gedaan of geleerd?

xxx

P.S. Ik zou het leuk vinden als jullie mij ook op twitter volgen. Dat kan via het ronde twitter-logo bovenaan de pagina of het vierkante twitter-logo onderaan de pagina!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.