Eerste-hulp-bij-tieners + Winactie

Eindelijk ben je gewend aan het moederschap. Je kinderen liggen op tijd in hun bed, eten hun bord (soms) leeg, zijn beleefd, komen op tijd op dansles of voetbal en zijn gelukkig. Je weet ondertussen hoe een time-out werkt en je weet hoe je ze om kan kopen, oei sorry, belonen bedoel ik 😉

En dan worden het ineens tieners. Tieners zijn een apart ras. Ze zijn vergroeid met hun smartphone, laptop of tablet en luisteren beter naar hun vrienden dan naar hun zeurende ouders. Ze zoeken hun eigen plaats in de volwassen wereld en daarbij durven ze nog wel eens wat regels overtreden.

Om deze periode toch een beetje gemakkelijker te maken heb ik een eerste-hulp-bij-tieners-pakket samengesteld.

Haarvanger

Je wilt douchen en de douche loopt niet meer door. Ondanks dat je constant zegt dat iedereen zijn eigen haren uit het doucheputje moet vissen, zit er toch een half beest in vast. Dan blijkt er ook nog een ophoping van haren net achter het roostertje te zitten die daar een bal vormen.  Als jouw tieners lang haar hebben, zoals die van mij, dan ken je het dit scenario vast wel. Daar zijn deze bloemen voor. Je hangt het kettinkje in het doucheputje en alle haren blijven er aan hangen. Misschien vinden ze het de eerste keer zelfs wel leuk om het er zelf uit te halen…

Toetsenbord reiniger

Geen frustratie meer omdat je zoon chips of koekjes eet boven jouw toetsenbord. Deze gel duw je op het toetsenbord en als je het er af trekt, neem je alle haartjes en kruimels mee. Weer een ruzie vermeden. En mocht de spanning toch te hoog oplopen, dan kan dit ook dienst doen als stressbal.:-)

Taken-dobbelsteen

Je wilt natuurlijk niet altijd de zeurderige moeder zijn, maar je wilt wèl dat je tieners meehelpen in huis. Deze grappige dobbelsteen is de oplossing. Er staan 5 verschillende taakjes op en je tiener wil natuurlijk het liefste het zesde vakje gooien; niets doen.

Sokkenclips

Op de één of andere manier heb ik in de loop der tijd een wasmand vol eenzame sokken verzameld. Ik heb zelfs een tijdje allemaal dezelfde sokken gekocht zodat ik toch nog paren kon maken. Maar nu heb ik een andere oplossing, sokkenclips. De bedoeling is dat de sokken samen in een clip gaan, samen in de wasmachine gaan en dat ze ook samen weer uit de was komen.

Deze week houden we het simpel. Als jullie dit eerste-hulp-bij-tienerspakket willen winnen, doe dan het volgende

 1. laat even weten in een berichtje dat je mee wilt loten
 2. like mijn facebookpagina of schrijf je, als je geen facebook hebt, in voor de nieuwsbrief (via het vakje onder dit bericht)

De actie loopt tot zondag 11 maart om 23.59 en de winnaar wordt bekendgemaakt onder dit bericht, op mijn facebookpagina en in de nieuwsbrief. Veel succes!

xxx

 

 

17 thoughts on “Eerste-hulp-bij-tieners + Winactie

 1. Goedemorgen!

  Onze oudste pleegzoon wordt deze zomer officieel tiener, dus dit pakket komt voor ons precies op tijd! Ik loot dus graag mee! 😀

  Fijne dag vandaag!

 2. Ik zou graag mee doen en het sokkenmysterie komt mij heel bekend voor! Die clips zouden echt een uitkomst zijn!

 3. Tja… tieners, het is inderdaad een ras apart. Dat probleem met de haren in het doucheputje komt me bekend voor, maar ik mag mijn dochter niet alleen de schuld geven, want ik heb zelf ook lang haar

 4. Een taken dobbelsteen… geweldig! En ja, al die haren in het doucheputje… ik weet nog dat ik vroeger altijd op mijn donder kreeg van mijn vader als hij na mij ging douchen…

 5. Wat een leuke producten. Ik had nog nooit van een haarvanger gehoord, dat zou handig zijn! Mijn zoon heeft lang, krullend haar en pffff… genoeg van terug te vinden in de douche. Al denk ik niet deze haarvanger erop past. Wij hebben zo een douche model vooroorlogs lijkt wel, zo ook het putje.
  Ik sla deze winactie even over maar zeker leuke prijzen voor de moeders (en vaders) van tieners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.