5 producten die ik bij het Kruidvat koop + winactie

Ik koop veel van mijn verzorgingsproducten online of in gespecialiseerde winkels, maar er zijn een aantal producten die ik altijd in het Kruidvat koop

De “blauwe pot” van Nivea

Een klassieker natuurlijk. Waarschijnlijk heeft iedereen wel ergens zo een blauw blikje liggen. Waarschijnlijk had je grootmoeder dit ook al in huis want deze verzachtende crème bestaat al ruim 100 jaar, een echte klassieker! Ik gebruik het in de winter regelmatig als nachtcrème na mijn retinol of vitamine C. Ik vind het ook ideaal als je droge lippen hebt. Ik ga slapen met een flinke laag op mijn lippen en ’s morgens zijn ze weer zacht.

Poeder L’Oréal Accord Parfait

Ik gebruik heel weinig make-up omdat het je vaak toch ouder maakt. Ondanks dat de make-up specialisten zeggen dat je op mijn leeftijd geen poeder meer moet gebruiken, is poeder één van de weinige zaken die ik wel regelmatig gebruik. Ik ben nu eenmaal eigenwijs. Ik gebruik deze van L’Oreal omdat ik de kleur heel goed vind en mijn huid raakt er niet van geïrriteerd of verstopt.

Schepsnoep

Ja, ik weet het, dit mag eigenlijk niet. Ongezond, slecht voor de lijn, slecht voor de tanden en een slecht voorbeeld, maar het is zo lekker! Ik vind het leuke van schepsnoep dat je een beetje van alles kan nemen. Zo heb je toch lekker veel verschillende snoepjes zonder dat je enorme hoeveelheden moet kopen.

Tandpasta

Na dat snoep moet ik natuurlijk mijn tanden poetsen 😉 Mijn favoriet is de Oral-B pro-expert. Ik haal deze tandpasta meestal in het Kruidvat. Ze doen ook regelmatig 100% terugbetaald acties van Oral-B. Altijd leuk meegenomen, toch?

Nagellakjes van Essence en Catrice

Heerlijk vind ik het om tussen deze kleurtjes te snuffelen. Het is misschien geen super-kwaliteit en het blijft ook geen week mooi, maar ach, ze zijn dan ook supergoedkoop en ik hou wel van een beetje afwisseling.

Winactie

Iedereen heeft denk ik wel een paar favoriete producten van het Kruidvat. Misschien koop jij daar wel schoonmaakmiddel of parfum, lenzen of shampoo,..  Daarom leek het mij wel leuk om een shoptegoed van 10 euro te verloten. Wil graag deze bon van 10 euro winnen?

Doe dan het volgende:

  • like mijn facebookpagina
  • deel dit bericht openbaar
  • laat in een reactie weten dat je meedoet en onder welke namen
  • voor een extra kans kan je mijn profiel liken op instagram en/of bloglovin en/of je inschrijven op de nieuwbrief (onder dit artikel). Als je overal meedoet, gaat je naam dus 4 keer in de pot.

Deze wedstrijd loopt tot zondag 18 maart 2018 om 23.59. De winnaar kan je terugvinden op facebook, onder dit bericht en in de wekelijkse nieuwsbrief. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Veel succes!

xxx

 

22 thoughts on “5 producten die ik bij het Kruidvat koop + winactie

  1. Jaaa, super leuk!!! We komen heel graag bij Kruidvat! Altijd wel leuke aanbiedingen! Shoptegoed zou zeker heel goed van pas komen! Ik doe zowel op FB (Patricia Paling) als Instagram heel graag mee (palingpatricia)! ??

  2. Ik kom er regelmatig, dus ik doe graag mee! Snoep koop ik er eigenlijk nooit, En zo’n Nivea potje komt mij heel bekend voor 😉
    Ik volg op Bloglovin onder deze naam. En gedeeld met G+. Ben niet actief op FB.

  3. De pot blauwe nivea is hier ook altijd in huis te vinden. Bij het Kruidvat slaag ik ook altijd voor de haarproducten voor het afrohaar van mijn zoon en dochter

  4. De kruitvat is zo’n winkel waarvan ik het gevoel heb dat ik er niet vaak kom, maar dat valt best mee haha. Ze hebben er vaak leuke cadeautjes voor kinderfeestjes, die haal ik daar vaak. En toen m’n zoontje nog kleiner was, gingen we vaak even 3 snoepjes scheppen. Hij had het gevoel van een uitje en inderdaad, je hoeft niet gelijk zo’n grote zak te kopen en je kunt kiezen.

  5. Ik loop ook graag rond in het kruidvat, soms gewoon om eens te kijken, maar ik kom er nooit zonder iets buiten… woeps

    En oh ja, van het snoep durf ik ook al eens mee te nemen! Ongezond of niet!

  6. Ik doe graag mee! Mijn Facebook- en Bloglovin’-account zijn Sharon de Ridder, mijn Instagram-account is sharon.deridder 🙂

  7. Leuke winactie 😀 Zelf ben ik ook fan van die tandpasta, alleen ga ik hem altijd in de Action halen. Ook die pot nivea hebben we hier staan. Nostalgie. 😀

  8. Wat een verwennerij, ik loot graag mee!
    Ik volg, save en love op Bloglovin’
    Ik like & share op Facebook
    En ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief.
    Nu maar duimen….. ?
    Fijne dag en groeten, Grete Karina

  9. Ineens verdween mijn reactie en was die al geplaatsd dus ga ik hier nog verder….
    Perongeluk was dus ook mijn achternaam in het reactievakje van hierboven geplaatsd en dat was ook fout.
    Komt door dat gips aan mijn arm.
    Ik kan niet goed typen.
    Sorry.

    Fb.: Ike Hassankhan

    Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

    Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

    Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

    Em.: dots_223@hotmail.com

  10. Ik doe graag mee onder de naam Nath Yves Lippens 😉
    Met onze verhuis kunnen wij wel het een en ander gebruiken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.