Iedereen WIGO?

Een paar weken geleden zag ik een oproepje bij The Insiders voor mensen die WIGO van Telenet hebben. Voor de mensen die nog nooit van The Insiders gehoord hebben, dit is een organisatie die bedrijven koppelt aan particulieren die mond aan mond reclame willen maken in ruil voor een gratis product. Een beetje zoals veel bloggers, maar dan zonder de blog 😉

Nu ben ik al jaren een -meestal- tevreden klant van Telenet. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar ik moet zeggen dat de klantendienst dat over het algemeen heel netjes oplost. En laten we eerlijk zijn, bij welk bedrijf gaat het nooit eens mis?  Zolang de probleempjes opgelost worden, zal je mij niet zo snel horen zeuren.

WIGO

Wat is WIGO eigenlijk? Het is een telecom pakket waar alles in zit. Vaste telefoon, internet, digitale tv en één tot vijf mobiele abonnementen. Het mooie is dat je op voorhand precies weet wat je moet betalen en je krijgt bovendien een heel behoorlijke hoeveelheid mobiele data. Vooral dat laatste heeft mij over de streep getrokken. Mijn rekeningen waren elke maand ongeveer hetzelfde, maar de pot mobiele data die bij mijn vorige abonnement zat, was niet meer aangepast aan ons gezin. Sinds de oudste op kot zit, verbruikt zij namelijk best wel veel mobiele data. Netflix, Youtube en soms zelfs voor haar studie 😉

Prijs

Ik had dus 2 opties. Meer gaan betalen of over schakelen op WIGO. Om een voorbeeld van de prijs te geven; ons pakket kan tot 5 simkaarten bevatten, bevat 10 GB mobiele data per maand en kost 120 euro.

10 GB

Voor ons is die 10  GB meestal voldoende. Je kan de handige Telenet-app zo instellen dat je een bericht krijgt als er een bepaalde hoeveelheid verbruikt is door iemand. Daarom weet ik dat meer dan de helft van de data door mijn oudste gebruikt wordt. Als de jongste gaat studeren zal ik dus een pakket met meer data moeten nemen. Voor 20 euro extra per maand, verdubbel je de data tot 20 GB. Helemaal perfect voor ons dus.

Nadelen

Heb ik ook nadelen ondervonden? Eigenlijk niet. Het enige minpuntje is dat ik een extra abonnement moest nemen om gratis naar Nederland te kunnen bellen. Heel belangrijk voor mij want bijna al mijn familie woont daar. Gelukkig kost dat niet zo veel en zelfs met dat er bij, betaal ik ongeveer even veel als vroeger. Misschien iets minder ideaal voor mensen met kleine kinderen nu Studio 100-tv naar de concurrent is gegaan, maar volgens mij echt het ideale pakket met pubers.

Korting

Waarom vertel ik dit allemaal en waarom heb ik de moeite genomen om mee te doen aan de campagne? Heel simpel, ik heb een stapel codes gekregen om uit te delen. Iedereen die in België woont en overweegt om naar WIGO over te stappen -en dat hoef je voor mij echt niet te doen- mag mij een berichtje sturen. Ik stuur dan een unieke code naar je door waarmee je 50 euro korting krijgt op je eerste aanrekening. Leuk meegenomen toch?

Geniet nog van het zonnetje!

xxx

4 thoughts on “Iedereen WIGO?

  1. Ik ken the insiders wel van horen zeggen, ik vind het wel heel goed dat ze dit doen, want van een persoon is het beter te horen hoe iets werkt dan alleen reclame te maken. Ik snap wel dat het nadeel van dit product is dat je er niet ook gratis mee naar Nederland kan bellen, zeker als je dit vaker doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.