nivea fresh revive

Review Fresh Revive droogshampoo van Nivea

Ik weet het, ik val enorm in herhaling, maar ik ben dol de zomer! Zodra het droog is, zit ik het liefste de hele dag -en avond- buiten. Het grootste nadeel van dit warme, vochtige weer -naast veel te veel muggen en was die niet goed droogt-  is dat je haar zo snel vet wordt. Ik was het om de andere dag, maar de laatste tijd merk ik dat dat niet altijd genoeg is. Daarom probeerde ik de nieuwe droogshampoo van Nivea uit.

Wit

Omdat ik heel donker haar heb, gebruik ik nooit droogshampoo. Soms laat dat een witte waas achter en bij mij zou dat dus veel te veel opvallen. Nivea heeft nu 2 nieuwe droogshampoos op de markt gebracht: één voor licht haar en één voor donker haar. De Fresh Revive droogshampoo belooft een driedubbele werking; verfrissing en volume zonder residu. Dat moest ik dus uitproberen.

Gebruik

Eerst moet je het bij de haarwortel sprayen, wat even een handigheidje is met langer haar -ik moet dringend naar de kapper- en daarna goed inmasseren en uitborstelen. Het resultaat zag er prima uit. Een stuk frisser en zonder witte waas. Echt volume kreeg ik niet, maar dat is bij mij sowieso lastig zonder brushen. Mijn haar voelde een beetje anders dan normaal maar het zag er schoon uit. Het vervangt natuurlijk niet het wassen van je haren, maar voor noodgevallen is het zeker een goed alternatief. Voor mij dus een aanrader.

Bij het uitwassen ’s avonds, had ik wel de indruk dat het schuim wat bruinig was, iets wat je ook ziet als je een beetje op je hand spuit. Ik zou de droogshampoo voor donker haar voor de zekerheid dus niet uitproberen op grijs of blond haar. Gelukkig is daar dus een speciale versie voor. Het enige nadeel  is dat de spuitbus op een bus deodorant lijkt. Vanmorgen heb ik -met mijn halfblinde, slaperige hoofd- bijna droogshampoo onder mijn oksels gespoten. 🙂

Gebruiken jullie wel eens droogshampoo?

3 thoughts on “Review Fresh Revive droogshampoo van Nivea

  1. ik gebruik nooit droogshampoo omdat me haar er juist lelijker van werd en vetter. Misshien lag het aan merk maar verder nooit een ander geprobeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.