Zeg het met bloemen dankzij de bloemenservice van Greetz

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik de bloemenservice van Greetz eens uit wilde proberen. Mijn jongste zou vlak daarna 18 worden -zoals je hier kan lezen- dus dat kwam goed uit. Natuurlijk was dat niet haar echte verjaardagscadeau, maar gewoon een leuk extraatje.

Assortiment

Ik was best wel een beetje verrast toen ik de site van Greetz bekeek. Ik had een klassieke bloemen-bezorgservice verwacht, maar hun aanbod is veel uitgebreider. Je kan niet alleen een gewone bos bloemen bestellen, maar ook bloemen met een tikje meer. Bijvoorbeeld een mooie bos met onder andere rode rozen plus een fles Merlot. Hint; ik ben volgende week jarig ;-). Maar ook boeketten met een vaas of -wat ik ook heel bijzonder vond- een boeket rozen dat speciaal ingepakt wordt, zodat het in de brievenbus past. Heel handig als je niet weet of de persoon die je wilt verrassen thuis gaat zijn. Of wat denk je van een leuk jute zakje met zaadjes om zelf je eigen bloemen te zaaien?

Bestelling

Voor mijn dochter koos ik het boeket met de mooie naam ‘Roze Vrolijkheid’ mét setje douche-gels van Kneipp. Natuurlijk deed ik er ook een kaartje met een persoonlijke tekst bij. Het bestellen zelf ging heel vlot. Het was allemaal heel duidelijk en er waren ook genoeg verschillende betaalmogelijkheden. Je kan onder andere betalen met PayPal, wat ik zelf altijd een plus punt vind.

 

Levering

Het boeket werd geleverd in een grote doos. Uiteraard trok mijn jongste grote ogen toen ze die enorme doos op tafel zag staan. Omdat wij niet zulke lange armen hebben, was het even manoeuvreren om het boeket uit de doos te krijgen, maar het is gelukt. De truc is -behalve op een stoel gaan staan- dat je het boeket aan het papier uit de doos kan trekken. In de doos stonden de bloemen in een emmertje met een laagje water en een soort dekseltje om het water er in te houden. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de bloemen verleppen als ze te lang in de doos zitten. Het werd ook heel netjes geleverd, zonder een druppel water te morsen. Ik vond het alleen jammer dat de levertijd die doorgegeven was via track and trace nogal ruim genomen was. Als je niet thuis bent, proberen ze het wel bij de buren af te geven, zodat je verrassing toch op de juiste dag aankomt.

Versgarantie

De bloemen zouden direct van de veiling komen en een 8 dagen vers garantie hebben. Tja, dat wil ik dan natuurlijk wel uittesten. Meteen de reden waarom ik vandaag deze blog schrijf en niet vorige week! Omdat ik het nogal druk had met alle verjaardagsvoorbereidingen, ben ik een beetje lui geweest en heb ik de bloemen niet meer afgesneden.  Er is één roos die al na enkele dagen haar kopje liet hangen -misschien dat die steel niet goed in het water zat- maar zoals je op de foto kan zien, ziet de rest van het boeket er nog prima uit.  De bloemen kunnen best nog een paar dagen mee, terwijl ze toch al ruim 8 dagen op onze eettafel staan.

Tevreden

Een duidelijke site, veel verschillende opties en kraakverse bloemen; ik ben helemaal blij en mijn dochter ook. Het is trouwens ook fijn dat als je voor 21 uur bij Greetz besteld, je boeket de volgende dag al geleverd kan worden. Ideaal dus voor vergeetachtige mensen zoals ik. 🙂

Hoe zit het met jullie, hebben jullie wel eens bloemen laten leveren of ontvangen?

xxx

12 thoughts on “Zeg het met bloemen dankzij de bloemenservice van Greetz

  1. Wat een mooie bos! Jaaaaa, ik ben echt Greetz fan! Heb zelf ook over ze mogen schrijven (was ook positief) en ik bestelde daarvoor al bij ze en nu nog steeds soms.

    Wat ik nu graag wil is handgeschreven kaarten versturen. Vind ik persoonlijker en het is ook sneller klaar. Ik schrijf, hup, klaar. Ik heb niet altijd meer zin om er voor achter de pc/mobiel te gaan zitten. Dus ik doe het eigenlijk alleen nog wanneer ik een cadeautje wil meesturen of wanneer ik zo laat ben dat het kaartje echt nog de volgende dag bezorgd moet zijn 🙂

  2. Ik kende deze service al wel van ze idd! Ik geef zelf eigenlijk zelden bloemen en vind het stiekem een beetje zonde van het geld, ook als ik ze ontvang. Al vind ik het gebaar van bloemen dan wel weer heel lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.