Mijn lente-outfit + winactie Zalando

Hebben jullie ook zo veel last van lentekriebels? Ik wel in ieder geval. Nu mijn walk-in closet klaar is, is het tijd om mezelf eens in het nieuw te steken. Daarom heb ik 3 outfits onder 40 euro besteld bij Zalando. Kijken jullie mee?

Blauw jurkje

Ik koos dit jurkje omdat het al mijn goede punten benadrukt en mijn minder goede punten bedekt. Mijn bovenbenen zijn bedekt en het accent ligt op mijn taille. Daarom voel ik mij goed in jurkjes met dit model. Het jurkje is van Benetton en kostte 39,95 euro. Ik heb wel een beetje vals gespeeld bij deze outfit, want het riempje van Even&Odd had ik niet liggen, maar kocht ik ook voor 12,95 euro bij Zalando.

 

Lange kokerrok met trui

De lengte van deze rok is ideaal omdat hij eindigt op het smalste deel van mijn benen en je ook mijn knieën niet ziet. Toch ben ik aan het twijfelen of ik hem ga houden. Het tricot tekent alles af, dus toch nog maar op zoek naar een kokerrok van een stevigere stof. Deze rok van Even&Odd kost 13,95 euro.
Deze trui van Dorothy Perkins is zacht gemêleerd grijs en heeft een speels accent op de rug. Ik vind hem heel leuk, maar hij kriebelt een beetje. Waarschijnlijk ga ik hem wel houden. Prijs was 15,95 euro.

Blauwe broek met bloes

Deze bloes van JDY is oudroze en semi-transparant. Ik vind het altijd een voordeel dat je deze stof niet hoeft te strijken, maar ik weet niet of dit wel een goede kleur voor mij is. De prijs was 16,95 euro.
De broek van Mango voor 19,95 die ik er bij besteld had, zweeft ergens in het postcircuit rond. Dus heb ik maar even een foto met een andere donkerblauwe broek genomen. Zodra de broek binnen is, laat ik hem zien!

 

 

Dit is dus de broek die ik er bij besteld had. Het is een katoenen broek van Mango. Ik ga hem niet houden, want hij knelt op de verkeerde plaatsen. Hij zit gewoon niet prettig, dus dan houdt het op 🙂

 

Welke outfit vinden jullie het leukste?

Winactie

Wil jij ook een nieuwe lente-outfit? Ik verloot een shoptegoed van 40 euro van Zalando. Zo kan je deze bon winnen:

 • like mijn facebookpagina
 • deel dit bericht openbaar
 • laat in een reactie weten dat je meedoet
 • voor een extra kans kan je mij volgen op instagram en/of bloglovin en/of je inschrijven op de nieuwsbrief (onder dit artikel). Als je mij overal volgt, gaat je naam dus 4 keer in de pot. Laat in je reactie dan wel even weten via welke kanalen en eventueel onder welke namen je meedoet.

Ik ga deze keer extra streng zijn, dus kijk zeker even na of je mijn facebookpagina wel echt volgt!

Deze wedstrijd loopt tot zondag 8 april 2018 om 23.59. De winnaar kan je terugvinden op facebook, onder dit bericht en in de wekelijkse nieuwsbrief. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Veel succes!

xxx

 

 

43 thoughts on “Mijn lente-outfit + winactie Zalando

 1. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk staan . Ik ga voor de laatste foto. Maar als het niet lekker zit gelijk terugsturen. Dat is het voordeel van Zalando. Ik doe dan ook graag mee.

 2. Wat superleuk zeg!
  Je hebt onwijs leuke outfits uitgekozen, maar de eerste is toch wel mijn favoriet.

  Ik doe zeker mee voor deze bon, want Zalando heeft altijd wel iets moois om mijn kast mee aan te vullen!
  Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook en heb hem ook gedeeld. Heb me ook geabonneerd op je nieuwsbrief!
  Leuk & spannend!

 3. Wat een geweldige actie is dit zeg! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik volg je 9veral #STALKER ??

 4. Mooi Jurkje heb je uitgezocht Karin! Zo’n Vintage model staat mij ook altijd het beste. O en wat een onwijs Gave Kobaltblauwe pumps heb bij je laatste outfit aan! Ik maak Dolgraag een Kansje, heb al een klein jaartje niet kunnen shoppen en ik zou dan heel erg graag voor een biker jack gaan! Lekker stoer en maakt elke outfit af! Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans! ?????

 5. Leuk om te lezen dat je zelf ook zo kritiek als ik ben met nieuwe kleren! Ik zou voor de blauwe jurk gaan daar klink je zelf het blijste mee.

 6. De outfit met het blauwe jurkje vind ik het mooist! ?
  Ik maak heel graag kans op het shoptegoed, omdat het hoog tijd is om een keer mezelf wat nieuws kado te doen! ???
  Geliked en gedeeld op FB! ✔
  Ik volg je op Instagram! ✔
  Aangemeld voor de nieuwsbrief! ✔

 7. De eerste outfit vind ik het leukst. Heb ook zo’n zin om mijn voorjaarsgarderobe aan te vullen met mooie nieuwe kleding dus ik doe mee!

 8. Wow wat leuk! De afgelopen tijd ben ik flink bezig geweest met gezonde voeding en meer beweging. Met effect, want ik ben nu inmiddels 9 kilo afgevallen! Hoog tijd voor een leuke nieuwe outfit, aangezien veel van mijn kleren toch een beetje ruim vallen nu. Helaas bij de winactie van de activity-tracker geen geluk gehad (en er dus zelf een gekocht?), hopelijk heb ik nu wel wat meer mazzel! Ik volg op FB (Marcia Kan), Instagram en Bloglovin (Marcia1981k).

 9. Wat een mooie actie! En met een bruiloft van mijn vader in mei komt dat shoptegoed heeeeel goed van pas….Nu ik ruim 20 kilo ben afgevallen zou ik voor het eerst in mijn leven graag een jurk aan willen. Ik ga dus hard duimen!!

  Ik heb alle kansjes ingezet hoor 😉 (bibihensje@)

 10. ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige bedrag aan shoptegoed willen winnen om de zomer met een nieuwe outfit te mogen beginnen ben veel afgevallen dus het zou echt geweldig zijn om te mogen winnen doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel #Love laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen beginnen #Spannend ??? Fijne dinsdag

 11. WOW wat leuk zeg! ik vind het blauwe jurkje super gaaf ! heel tof de outfits en blogs ook! ik ben je meteen gaan volgen 😀 Deed dit nog niet maar ik zie zoveel leuks dat ik het graag doe. Heb het ook geliked en gedeeld op fb en nu maar hard duimen want dit zou zooooo goed uitkomen! we hebben vier kleintjes thuis en mama wordt nog weleens vergeten hahaha dus ik zie er ook graag zo hip uit in een TE gekke gave nieuwe voorjaarsoutfit! LOVE IT!

 12. Ik doe graag mee.. Zou super zijn.. Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila) ik heb me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief en bij bloglovin..

 13. Ik ben wel toe aan een nieuwe lente-outfit en loot graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik sta ook ingeschreven voor de nieuwsbrief
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 14. Wow wat een leuke kleding! Ik kan ook echt wel wat nieuws gebruiken en doe dus graag mee! Ik volg je overal.

 15. Leuke outfits & leuke actie!
  Ik maak graag kans en volg je op alle social media.
  Allemaal gewoon onder mijn eigen naam (:

 16. Dat jurkje vind ik heel leuk bij je staan! Ik doe zeker mee, ik moet hoognodig alles wat ik eigenlijk niet meer pas of wat echt oud is een keer wegdoen. Ik ben wel toe aan een leuke, nieuwe lente-outfit! (en Ik volgde je al op alle social media ;))

 17. Leuke kleding heb je uitgezocht! Zalando heeft leuke en betaalbare kleding. Ik volg je al op fb, nu ook via insta (tipsvoorjou1) en me ingeschreven voor de nieuwsbrief met eigen naam.

 18. Wauw…
  Leuke foto’s en prachtige fashion ?
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie en volg je via al jou soc.med.k. en doe ik wat nodig is…

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne avond ?

 19. Wat gaaf! Ik volgde je al. En ik wil graag een leuk shoptegoed Winnen ? ik word in mei 50 jaar en dan kan ik een mooi outfit scoren? ik ga nu snel op fb kijken en delen???

 20. Super zeg.. ziet er goed en lekker voorjaars uit.. ik moet nodig op zolder om mijn zomerkleding uit te zoeken! 🙂 maaaar lekker shoppen bij zalando zal zeker super zijn, zoveel leuks… groetje ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.